DOSEREN & MENGEN

Voor de optimale kwaliteit van deeg is het belangrijk om te werken met water meng- en meetapparatuur die accuraat en betrouwbaar is.
Wij hebben een complete range watermeters en – mengers ontwikkeld, die bakkerijen in staat stelt de juiste temperatuur en hoeveelheid van water te bereiken en te optimaliseren. Voor constante kwaliteit dient men te beschikken over kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Dit bieden wij.

X

Advies nodig?

Beantwoord de vragen en ontdek welk apparaat het beste past.

Bent u op zoek naar een water meng- en meetapparaat met of zonder temperatuur regeling? Wilt u water doseren met een vooraf ingestelde temperatuur of stelt u liever zelf verschillende watertemperaturen in?

Elektronisch

De elektronische, thermostatische modellen van Baktec zijn voorzien van een speciale industriële thermostaat om zeer nauwkeurige temperaturen te leveren, zelfs onder de 3°C. Deze modellen zijn zeer betrouwbaar, compact, eenvoudig te bedienen en te onderhouden.

Digitaal

De digitale modellen van Baktec zijn voorzien van het Injection-Mixing-Flow (IMF) systeem; een revolutionaire oplossing, waarbij elke watertoevoer (warm, koud en/of gekoeld) individueel en continu wordt geregeld. Dit uiterst betrouwbare systeem is extreem snel en bereikt binnen enkele seconden de gewenste temperatuur.

Digitale pro range

Deze modellen zijn eenvoudig aan te sluiten op een procescomputer of PLC. Interfaces zoals PROFINET en Ethernet/IP zijn makkelijk te integreren. De CERES Pro-modellen van Baktec hebben een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk installatie- en informatiemenu, bediend door middel van een LCD-display. Hiermee kan informatie worden opgevraagd zoals batchhistorie (tijd, liters, temperatuur) en batchvoortgang.

INDUSTRIËLE PRO RANGE

Uniek aan deze modellen is de zeer snelle doorstroomsnelheid. Hiermee wordt de productietijd op effectieve wijze verkort en kunnen grotere hoeveelheden deeg worden geproduceerd, met dezelfde nauwkeurigheid. Verder zijn de modellen in deze range eenvoudig aan te sluiten op een procescomputer of PLC. Interfaces zoals PROFINET en Ethernet/IP zijn makkelijk te integreren. De CERES Pro-modellen van Baktec hebben een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk installatie- en informatiemenu, bediend door middel van een LCD-display. Hiermee kan informatie worden opgevraagd zoals batchhistorie (tijd, liters, temperatuur) en batchvoortgang.

Zijn er nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!