Junior accountmanager

 

  • Marktconform salaris
  • 32-40-urige werkweek
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Pensioenopbouw

Zit ondernemen in jouw bloed? Vind je het leuk om een geheel nieuw bedrijf op de kaart te zetten en de commerciële kracht te zijn die internationale groei weet te realiseren? Dan is deze commerciële rol binnen Baktec iets voor jou.

We kunnen hier niet alle details over het product en het werk noemen, omdat het om een nog ‘top secret’ project gaat. Je start een bedrijf binnen een bedrijf, waarbij je enorm veel vrijheid hebt. Een unieke combinatie tussen solo werken en binnen een groep van hele hechte collega’s die een bak aan kennis en ervaring bezitten, jou verder kunnen helpen en voor je klaar staan.

Wij zoeken een commerciële duizendpoot met een creatieve geest, die het niet schuwt om met zijn/haar poten in de modder te staan en de handen uit de mouwen te steken. Een commercieel talent die de verantwoordelijkheid aankan om een merk en product internationaal uit te bouwen. Die zich moeiteloos weet aan te passen aan diverse internationale klanten, van groot tot klein. En die makkelijk kan schakelen; van online campagnes bedenken, naar facturen maken, internationale beurzen bezoeken, offertes versturen, concurrentie- en verkoopanalyses maken en alles daartussenin.

Makkelijk zal het niet zijn, de wereld veroveren met een nieuw merk en product. Wel bieden wij jou de unieke kans om jouw talent alle ruimte te geven, veel te kunnen leren en lol te hebben in een omgeving waarin je serieus wordt genomen en niet een nummer bent. Jouw nieuwe collega’s voelen al snel aan als familie en zorgen dagelijks voor een top sfeer op kantoor.

Join the family:
Wil jij met ons mee op avontuur en voldoe je aan onderstaande criteria? Wacht niet langer en stuur een e-mail met een korte omschrijving van jouw ervaring en opleiding naar recruitment@baktec.nl.

  • Een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, met 3 jaar werkervaring in een commerciële rol (ervaring in soortgelijke branche is een pré).
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Engelse en Nederlandse taal (kennis van de Spaanse en/of de Franse taal is een pré).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.