Over ons

Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van watermeters, -mengers en ijswaterkoelers, voor elk type bakkerij. Of het nu gaat om een ambachtelijke bakkerij in Frankrijk, om een grote industriële bakkerij in China of iets daartussenin. Onze apparatuur geeft de gebruiker optimale controle over het productieproces, wat bijdraagt aan een constante kwaliteit van deeg. Onze producten worden wereldwijd geleverd.

Ons bedrijf staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten en het verlenen van de beste service aan onze klanten. We zijn de gesprekspartner van klant en leverancier en investeren in die relatie. We staan klanten bij als het gaat om inhoudelijk advies, denken proactief mee en zorgen ervoor dat hetgeen we leveren naadloos aansluit bij de wensen, behoeften, ambities en toekomstvisie van de klant.

Door technologische ontwikkelingen te volgen en deze te vertalen naar onze producten, bieden we innovatieve toepassingen die meer zijn dan alleen het doseren van de juiste temperatuur. We hebben een complete range water meng- en meetapparaten en ijswaterkoelers ontwikkeld, die aansluit bij elke behoefte. Voor constante kwaliteit van het product, dient men te beschikken over kwaliteit hoogwaardige apparatuur. Dit bieden wij; quality without compromise.

Betrouwbaar - icon

BETROUWBAAR

Wij geloven in een wereld zonder zorgen over randzaken, waarin je je uitsluitend
hoeft te focussen op je vakmanschap. Onze klanten weten precies wat ze van ons
kunnen verwachten; A-kwaliteit apparatuur en de beste service, al meer dan 40 jaar.

Expertise - icon

EXPERTISE

Door de jaren heen hebben we specifieke kennis, ervaring en competenties opgedaan, waardoor we wereldwijd kunnen leveren en rekening kunnen houden met culturele verschillen. We blijven professionaliseren door kritisch te kijken naar onszelf en de apparatuur die we leveren.

Betrokken - icon

BETROKKEN

We leveren alleen het beste van het beste door nauw contact te houden met onze zeer toegewijde klanten en leveranciers. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Samen zijn we Baktec.

Innovatie - icon

INNOVATIEF

Met onze apparaten heb je altijd de nieuwste technologie tot je beschikking. Door de laatste trends en ontwikkelingen te volgen en te integreren in onze apparaten, bieden wij de meest recente oplossingen en laten we geen kans onbenut.

Familiebedrijf - icon

 FAMILIEBEDRIJF

Bij ons, als familiebedrijf, zit loyaliteit in ons DNA en hebben we een cultuur van
betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Plezier, teamgeest, warmte, behulpzaamheid en
openheid staan bij ons hoog in het vaandel. Hoe sterker het team, hoe sterker het bedrijf.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Neem vooral een kijkje tussen onze vacatures