Visit us at IBA!

Stand: B2.275

TAKING SERVICE TO THE NEXT LEVEL

Ben je benieuwd hoe wij de laatste trends en ontwikkelingen weten te integreren in onze apparaten? Maak dan op deze pagina een afspraak bij Baktec tijdens iba, ’s werelds grootste vakbeurs voor de bakkerij industrie, 22-26 oktober a.s. in München.

 


Wij geloven in een wereld zonder zorgen over randzaken, waarin je je alleen maar hoeft te richten op je vakmanschap. Daarbij heb je de nieuwste technologie tot je beschikking en laten we geen kans onbenut om meer dan 40 jaar kennis en ervaring toe te passen in onze apparaten én service.

 


Tijdens de iba 2023 lanceert Baktec een geheel nieuwe range apparaten en introduceren wij een digitaal platform waarmee wij wereldwijd onze klanten 24/7 kunnen voorzien van de beste service.

 


Blijf in de tussentijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze nieuwsrubriek op deze speciale iba pagina of via onze socials.

 

Maak direct een afspraak

BAKTEC OP IBA: EEN JARENLANGE TRADITIE

Voor Baktec is iba al decennialang hét moment voor de introductie van nieuwe apparaten.

 

De iba opende zijn deuren in 1949, bij Baktec begon het allemaal in 1981 met de introductie van het B82-prototype. Tijdens de laatste iba, in 2018, introduceerde Baktec een nieuwe range milieuvriendelijke waterkoelers; de BKL 200 ICE EF, BKL 200 ICE EF HD en BKL ICE DUO EF. Lees hier meer over onze geschiedenis.

 

Baktec heeft in de tussentijd niet stilgezeten, dit jaar introduceren wij op de iba een geheel nieuwe range water meng- en doseerapparaten én een digitaal platform. Maak een afspraak op onze iba stand voor een demonstratie van al onze innovaties.

Nieuws

Het is bijna zover

We zien je graag bij iba stand: B2.275

0

Dagen

0

Uren

0

Minuten

0

Seconde