Meet us at Gulfood Dubai!

7/8/9 november 2023

TAKING SERVICE TO THE NEXT LEVEL

Ben je benieuwd hoe wij de laatste trends en ontwikkelingen weten te integreren in onze apparaten? Maak dan op deze pagina een afspraak bij Baktec tijdens Gulfood. Wij zijn aanwezig van 7 tot en met 9 november 2023.

 


Wij geloven in een wereld zonder zorgen over randzaken, waarin je je alleen maar hoeft te richten op je vakmanschap. Daarbij heb je de nieuwste technologie tot je beschikking en laten we geen kans onbenut om meer dan 40 jaar kennis en ervaring toe te passen in onze apparaten én service.

 


In 2023 lanceert Baktec een geheel nieuwe range apparaten en introduceren wij een digitaal platform waarmee wij wereldwijd onze klanten 24/7 kunnen voorzien van de beste service.

 


Blijf in de tussentijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze nieuwsrubriek op deze speciale pagina of via onze socials.

 

Onze experts staan voor jou klaar

BAKTEC OP GULFOOD

De experts van Baktec zijn aanwezig tijdens Gulfood in Dubai. Mocht u een van ons willen spreken, maak dan een vrijblijvende afspraak via ons afsprakenformulier.

 

Gulfood is de jaarlijkse beurs in Dubai en brengt meer dan 120 landen samen.
Voor Baktec begon het allemaal in 1981 met de introductie van het B82-prototype. In 2018 introduceerden wij een nieuwe range milieuvriendelijke waterkoelers; de BKL 200 ICE EF, BKL 200 ICE EF HD en BKL ICE DUO EF. Lees hier meer over onze geschiedenis. Baktec heeft in de tussentijd niet stilgezeten, dit jaar introduceren wij een geheel nieuwe range water meng- en doseerapparaten én een digitaal platform.

Nieuws

Het is bijna zover

We zien je graag tijdens Gulfood Dubai 2023.

0

Dagen

0

Uren

0

Minuten

0

Seconde